Gårdagen var intressant

Ankan kom och tömkörde Cytra och jäklar vad kusen fick jobba. Hon protesterade hej vilt till en början, men rättade sedan in sig efter vad Ankan ville och blev kanonfin! Det mesta finns filmat av Micke så jag längtar nu tills han hunnit lägga in det på skiva så jag kan se det igen.

Senare när jag satt i stallet och pratade med Agneta och Monica small det till i privatstallet och lamporna slocknade. När vi gick inte för att kolla vad det var så såg vi en liten låga i ett lysrör. Yikes, inte bra! Hästen som stod där inne kastade Minka ut i hagen och jag hämtade brandsläckaren och stod beredd om det skulle hända något mer än den lilla, lilla låga som var där. Vi hade tur för elden slocknade av sig själv, men jävlar vad det stank smällt plast sedan. Ridskolechefen var i stallet så hon tog tag i det hela och ringde kommunens jour som kom ut och kollade på eländet. Är det inte väldigt konstigt att de skicka ut en väktare på ett eljobb? När de försökte sätta på lamporna igen efter att ha bytt propp så small det igen...
Elin var inte på bra humör för att behöva ta in privathästarna i mörkret, men jag hjälpte henne så det gick väldans smidigt. När Micke kom och hämtade mig så kikade han lite på lampan och kom fram till att väktare inte ska pilla med el. Han stängde av nånting i armaturen och böt säkring och vips så hade vi lyse igen lagom tills alla skulle gå hem och stallet skulle stängas och släckas =)

Tack alla snälla som gett kommentarer på mina bilder jag lagt upp på facebook under "Mina bästa bilder". Det värmer i hjärtat att få höra att de är bra. Det är ju så svårt att avgöra det själv eftersom motivet ofta har en stor plats i hjärtat oavsett bildkvalitet.

1 Berit Almlöf:

skriven

Gullig katt



hon är verkligen jättesöt och näpen i sin litenhet.Invaggar mig i lugn och en behaglig känsla inombords att se katter.

Vi ses på lördag,hoppas det går bra med turbyten m.m så du inte slutar så sent.

Ps.Idag träffade jag Kristian på jobbet,Marja presenterade honom för mig när han svängde förbi i ett annat ärende.Har ni hörts något mer??? Ds



Kram

Mamma

Kommentera här: