Året 2011 (september och oktober)

I september hände inte så mycket speciellt. Jag var med Micke till Sollentuna för hans första tävling ute på en annan klubb. Tyvärr så började hästarna i hagen bredvid banan att busa precis när Micke och Charlie var inne på banan så det gick väl halvbra. Jag är imponerad över att Micke satt kvar i alla fall.


Micke och CharlieBusiga hästar


En helg så sov Emina hos mig och vi var mycket is tallet. Emina fick rida 2 lektioner för mig på Olke och var duktig som följde med och morgonfodrade och pysslade.


Jag och OlkeEmina och Olke

Här är några vardagsbilder. klicka på bilderna för att se dem större.


Bild 1: Alexander handlar på Coop i Märsta, bild 2: Sessan leker med sin nya leksak, bild 3: Micke baxar in en häst i en hästaffär


Oktober

I början på oktober var jag och mamma och hälsade på i Tullinge och vi gick till en park i närheten. Där fick vi utlopp för vår barnsliga sida och vi njöt av sol och trevligt sällskap.


Bild 1: syrran i klätterställningen, bild 2: mamma hittade ett vildsvin, bild 3: syrran gungar

2 oktober tävlar jag för första gången med Olke på Väsby RK. Jag red 1 klasss och det blev en LC:1. Vi kom upp i 60 % och det är ett godkänt resultat. Olke var nervös för domaren och den läskiga läktaren, men skötte sig riktigt bra ändå.
Olke fick låna "sockerbiten" medan vi väntade på att få börja ridaAgneta filmade nästan hela ritten"Team Olke". Jag fick massor av stöttning av mina vänner. Helt underbart!


Här är ett gäng bilder från en höstfotografering som jag fick lust till.
(klicka på bilderna för att se dem större)


Som vanligt så hade jag Emina och Elias hos mig en helg i början av höstlovet och denna gång blev det inte bara bus utan även lite stalljobb.


Elias diskarBåda fick en svarting att rida påSoffmysMycket rönn i Östertälje


Och sist kommer en film där Johanna hoppar Olke för första gången.

Kommentera här: