Oskulden är tagen...

... ja för att skriva mitt första inlägg från min bärbara på tåget då.. Vad trodde du?

Än har ju inte alltför mycket hunnit hända idag eftersom klockan bara är 8.26, men det finns säkert en och annan tanke jag kan dela med mig av.

I onsdags började jag på min viktgrupp på Previa som jag säkert skrivit innan. Minnet är bra, men kort så jag skriver det igen för att vara säker på att jag inte missar det. Hemläxan har gått rätt bra, men har varit lite knepig. Matregistreringen var det som var jobbigast då jag har glömt att skriva in den ibland och fått börja om från början en annan dag eftersom jag inte kommit ihåg allt jag ätit dagen jag från början tänkt registrera. Nu har jag mina 4 ggr ordnade. Läxa 2 var att skriva lite om motivation runt där här med viktnedgången. Jag skulle svara på 4 frågor om vad som kan hjälpa mig att ändra mina vanor, vad kan få mig att ge upp och så vidare. Det som kan hjälpa mig skrev jag bl.a. var att få stöttning och pushning av folk i min närhet så därför har jag bestämt mig för att starta upp en till blogg där jag bara ska skriva om hur det går för mig. Har inte riktigt bestämt mig vart jag vill lägga bloggen och vad den ska heta än. Har ni några förslag på namn? Jag har sämst fantasi så jag skulle behöva lite hjälp med det.
IMorrn är det dags för ännu ett möte på previa och det känns kul. Vill verkligen bli av med mina ovanor, men jag tänker ta det väldigt lugnt och göra det här grundligt nu så att jag kan hålla det resten av livet. Jag vill inte slarva mig igenom något som kanske håller ett halvår och sedan fallerar. Nej nu jävlar ska det göras ordentligt och då får det ta tid så att allt befästs ordentligt  med. Huvudmålet är egentligen itne att gå ner i vikt även om det är ett delmål, men jag fokuserar på att ändra hela min livsstil och inställning. Att sedan vikten kommer att gå nedåt är nog oundvikligt och jättekul.
Ska försöka lägga in mina svar på frågorna till hemläxan denna vecka så ni får läsa mina tankar.

Ha en underbar dag och glöm inte att ge förslag på bloggnamn!
1 Therese:

skriven

Såg att jag de va lite fel o tänkt ändra .. men inte kommit dit än.. :D

Desamma sig jag till dig då :P

Kram o lycka till

Kommentera här: