Åh vilken underbar dag!

Fötterna värker och jag är dundertrött, men jag är sååå nöjd över denna dag. Jag har varit ledig och spenderat hela eftermiddagen och kvällen i stallet. Det har varit helt underbart skönt. Det började med att jag tömkörde Corall som var fantastiskt mjuk och fin idag. Det har aldrig gått så bra med henne som det har gjort idag. Jag fick dessutom Agneta att låna min kamera för att ta lite bilder på oss "in action". Även jag fick mitt fotosug tillfredsställt då jag ställde upp Agneta och Corall nere mot ängen och fotade för glatta livet.


Corall har ställt upp i en perfekt halt när vi tömkör.Efter det satte vi oss och åt mazarin i solen utanför stallet. Både jag, Agneta och Corall som stod i en hage i närheten njöt av det fina vädret.
Sen blev det Cytras tur att tömköras. Hon var inte lika samarbetsvillig, men hon försökte så gott hon kunde. Tror hon är lite trött eller stel just nu för hon orkade inte riktigt och det såg lite knackigt ut. Jag är trots detta nöjd med henne idag. Hon fick busa lite och efter vi var klara släppte jag henne i ridhuset och gjorde lite ledarskapsövningar som att hon ska följa mig helt fritt till exempel. Det funkade jättebra och hon verkade tycka det var skönt att få gå fritt.


Vi tränade lite på att pussas med vilket hon är väldigt duktig på.


Cytra är sparkar bakut =)

Imorrn kommer det bli en till bra dag. Då ska jag på utbildning på SJ Service Academy i Solna för att bli tågvärdshandledare. Jag funderar ju nu på vilka som kommer vara där med mig och vad vi får för lunch.. hehe.. Kursen funderar jag itne mycket över för jag vet att det kommer bli bra. På SJ service Academy kan det inte bli annat än bra. 2 gånger har jag varit på kurs med dom förut och det har varit fantastiskt. Vår brandutbildning i Hagalund som de hade kunde itne bli bättre. Den fick toppbetyg (5 av 5) av mig och "service och bemötande-kursen" ligger inte långt efter med 4,5 av 5.
1 Lena:

skriven

Vad smal du blivit!!

Eller är det bara jag som gått och blivit vindögd? :)

Puss ♥

2 Fanny:

skriven

Det var väldigt snällt sagt, men det har tyvärr itne hänt mycket på den fronten. Jag knotar på med min stegräknare så förhoppningsvis kanske det märks snart att byxorna blivit större.. hmm.. eller jag blivit mindre =)

Kommentera här: