Ja jösses!

Imorgon ska jag till läkaren. Min sjukskrivning går ut så vi ska checka av hur jag mår.
De sista veckorna har jag varit onaturligt trött. Jag går omkring och gäspar hela dagarna trots att jag sover som jag bör. Jag har kan skylla en del på att jag har långa utbildningsdagar, men nu när jag kommit in i det så borde jag inte vara lika trött. Jag får fråga min läkare imorgon och se om det är något vi bör kolla upp.

Utbildningarna då. De rullar på. Jag har ca 3 st varje vecka och det är jättekul. Nu börjar det bli lite lättare när tekniken och logistiken fungerat sista veckan. Innan har det varit kaos med plattformsväggar som inte fungerat, spänningslöst så vi inte kan använda oss av tågen, ingen förare som kunnat hjälpa oss, brandlarm osv osv.
Nu kan jag koncentrera mig på det viktiga och dessutom hinna göra våra övningar fler gånger så att eleverna verkligen lär sig och hinner repetera. Jag har för övrigt väldigt härliga kollegor på mina utbildningsdagar. De är skeptiskt nyfikna och gillar att fråga och praktisera. Det är faktiskt genomgående så med nästan alla elever, precis som jag vill ha det.

Kommentera här: