Arbete idag igen

Dags att ta sig tillbaka till jobbet igen. De här tre dagarna med ledighet har varit väldigt sköna. De har kännts längre än när jag hade semester en vecka. Jag har hunnit med massor och det känns skönt.

Red Cytra igår på ett träns utan bett i munnen (hackamore) för första gången. Det gick kanonbra. Det var något hon helt klart gillade så det ska jag använda mig av mer framöver.

Känner inte att jag har något mer att skriva idag så jag avslutar nu.

Helt slut efter all ledighetDet är jobbigt att vara ledig. Har gjort massor på mina lediga dagar nu. Det har varit kandarkurs och massor av stallvistelse. Jag har varit i skärholmen och hunnit med att göra pepparkakshus med Thezan och Elin. Hahaha! Husen blev inte så seriösa direkt, men jag är ändå nöjd med mitt. Nu återstår bara att äta upp det fast det får vänta. Vet inte om jag ska ta det veckan efter nyår eller om jag ska vänta tills jag fyller år. Jag lutar åt det senare. Det blir liksom som en födelsedagspresent åt mig själv.
Ska försöka ta tag i det här med bilderna på bloggen. Tänkte leta upp kabeln till mobilen så jag kan lägga in lite mer färska bilder. Tog en bild på huset igår och har den nu som bakgrund på mobilen *ler*. Härligt att få använda händerna lite och sedan få beskåda mästerverket.

Snart är det nytt år. Jag har inte tänkt ut några nyårslöften och skippar nog det helt. Tror inte att dessa löften håller. Det är mest något man ska göra för att andra gör det. Bättre att ge sina löften och sätta upp mål som kommer från hjärtat och som man är motiverad för.

Nu ska jag iväg till stallet. Tanken var att rida lektion för Anna R idag, men jag kunde inte ta mig ner till stallet i tid så vi fick skippa det. Trist, men det kommer fler gånger. Ska nog ta det lugnt med Cytra idag. Fick ont i axeln igår efter att ha tömkört en piggelin till Corall. Funderar på att prova hackamoret idag. Vi får se hur det blir.
Det känns bra att Cytra står på Sättra nu. Det är mycket roligare att åka till stallet när man nästan alltid har sällskap och kan vara lite social med de andra i stallet. Människor är flockdjur och

Ledig och fullt upp mest hela tiden

Nu har det varit julafton med allt som hör till. Allt har varit bra även om julen inte var som den varit förut.

Idag har jag ridit kandarkurs för ridskolechefen. Det var dag 2 av 3. Det har gått rätt bra, men jag känner att jag tappat massor i min ridning när jag inte ridit så mycket lektion som jag gjort förr. Käpmar på utav bara sjutton för att orka med hela passet och pusha mig ett steg längre. Har väl lite ont i kroppen och är lite stel, men inte alls så som jag hade trott att jag skulle få.
Efter ridningen idag så åkte jag och mor min till Skärholmen och träffade min syster och min äldsta systerdotter för att shoppa. Inhandlade 2 koftor och ett halsband. Gillade skärholmen. Det ligger helt klart på topp 5-listan över köpcentrum.

Det är väldigt skönt att få vara ledig lite fler dagar nu. Slutade igår 2.30 och börjar igen den 30e kl 14.11 *ler*

Cytra har flyttat till ridskolan nu och hon verkar trivas mycket bra. Ägarens dotter rider hoppkurs samma dagar som jag rider min kandarkurs och första dagen så stannade jag kvar och kollade hur det gick. Cytra verkade tycka det var jättekul att få gå med andra hästar och hon var så duktig. Det blev flera varv på volten i galopp och över bommar och det är riktigt bra för att vara henne.
På måndag blir det lektion för Anna R förhoppningsvis. Bävar lite inför det eftersom jag kommer få jobba på utav bara sjutton, men det ska bli väldigt lärorikt och kul.
Imorrn ska jag tömköra en kompis häst och det ska bli kul det med. Det har väl inte gått hejdundrande bra när jag gjort det förut, men skam den som ger sig. Jag lär mig massor av att tömköra olika hästar så jag ser det som att jag ska få mer erfarenhet.

Nu blir det sängen för moi (franska för "mig"). Sov gott alla där ute. Snart är det nyår och ännu en fest *ler*
P.S. Bilden är på min misse Sessan D.S.