Champagne i Grytet

Igår hade vi vår årliga sillunch ute på Nåttarö hals med tillhörande champagne och nakenbad (för några av oss) vid "grytet" för oss kvinnor över 18 år.
 
Vi hade väldigt trevligt. Det blev en hel del sol, badande, kasta hästsko och trevligt umgänge. Vid klipporna var det som vanligt väldigt roligt. Det är nog det jag mest ser fram emot när jag längtar till semestern. Det går inte riktigt att beskriva hur det är så jag tänker nog låta bli. Jag får helt enkelt visa när jag kommer hem sedan i bilder hur kul vi har det.
 
 

Jag har fastnat för Instagram

Den finns en app till smartphones som heter Instagram. Den går väl mer eller mindre ut på att man tar bilder på det man vill och folk följer en och kan gilla bilderna. Jag har redan 14 followers och hunnit lägga ut 3 bilder.
Vill ni följa mig så heter jag "Fnozie". Det är en riktigt rolig app måste jag säga.
 
Den här bilden tog jag från min instagram.

Sladdj*vel

Min plan just nu var att föra över lite bilder från gårdagens eskapader, men nu när jag skulle göra det så kom jag ju på att jag inte har med mig sladden så jag kan föra över från kameran till datorn. Det var onödigt. Förhoppningsvis har jag med mig mina andra minneskort så jag ändå kan ta obegränsat med bilder utan att behöva lämpa över dem på datorn. Det brukar visserligen inte vara något problem så det borde inte vara det den här sommaren heller.