Kinamat med familjen

Idag har jag haft fullt upp mest hela tiden.
Dagen började med att stå i cafeterian i stallet. Innan jag kom in i cafeterian hade vi ett himla sjå att hitta nyckeln dit. Efter mycket efterforskningar ramlade den in och jag kunde starta upp mitt frivilliga jobb (ja någon måste ju ställa upp när andra vägrar. Det enda rätta är att visa folk hur man ska göra så att de gör likadant sedan.).
Vid kl 13 vandrade jag ner till styrelsemötet. För er som inte vet om det så sitter jag med i ridskolans(www.vasbyridklubb.a.se) styrelse. Vi hade ett rätt givande möte. Kom själv med en del idéer som mottogs bra. Bl.a. så ska jag se till att vi syns lite på nya skylten som står utanför simbassängen. Det är bara bra för oss att synas lite mer. Vi jobbar ju hela tiden i motvind så lite "pr" kan ju inte skada. Folk måst få veta att vi finns.
Efter mötet blev det en kort visit hemma för att sedan fortsätta vidare ner till kinakrogen nere vid station. Där åt jag middag med min underbara gudfamilj och min mor och syster med sina barn. Det var riktigt trevligt.
Nu sitter jag här hemma i soffan och kollar på "The green mile". Jag tror jag sett den 5 ggr. Den går att se hur många gåner som helst för den är ju så bra. Den är grym, men väldigt bra.

Imorrn ska jag ta det lugnt. Jag ska sova ut och sedan bara softa. På kvällen ska jag övningsköra med Micke och ta in privathästarna. Efter det ska vi äta pizza.

Tråkigt på jobbet och roligt på fritiden

Hade väldans svårt att komma på en rubrik.

Rubriken är så sann, så sann. Idag har jag verkligen haft det skittråkigt på jobbet. Har inga bra bok att läsa och glömde nya mp3n så jag kunde inte kolla på "The muppet show" som jag ville.
Tänkt här igår morse att det blivit mycket lättare att kliva ur sängen och ta sig till jobbet nu när jag är mer i stallet. TJu mer stall jag är i när jag är ledig ju mindre motigt är det att gå till jobbet. Fast imorrn känns det sådär motigt igen att åka tåg. Ska åka 2 helvarv på samma linje och jag vet att jag kommer bli grymt uttråkad. Håller på att spara mupparna säsong 2 och ska även lägga in nya achmedsketcher så jag inte blir uttråkad.

I stallet går det kanon! 3 ggr i rad nu har jag ridit dressyr på Cytra och hon har varit jätteduktig. Har börjat rida henne lite mer normalt nu. Har varit med på några ridskolelektioner och där har hon trivts väldans bra. Hon får liksom en bra framåtbjudning utav sig själv och det är helt underbart. När hon har det kan jag koncentrera mig på annat och faktiskt börja rida på riktigt.
Det är en helt underbar känsla att känna att vi utvecklas. Börjar oroa mig lite för att det går för fort framåt just nu. Vi kanske bör ta lite paus och låta allt sjunka in? Det blir nog lite mer tömkörning och skritts i skogen inom den närmaste tiden. Fast det beror ju lite på vädret och tidpunkten jag rider på med. Har jag möjlighet ska jag helt klart försöka ta en lång skrittur i skogen i veckan.Nu måste jag sova. Kram till alla er som läser.

Vad är det för värld vi lever i?

Hörde på radion idag att en man blivit skjuten i Upplands Väsby i natt. FY!http://www.aftonbladet.se/nyheter/article4234943.ab

Magget har jag varit på ett par gånger, men värst av allt är att jag ofta knallar ensam genom Väsby när jag har jobbat halvnatt och det inte går några bussar.
Försöker tänka efter om jag känner någon man i 30-årsåldern i Väsby. Tror inte jag gör det eller inte såna som är ute en onsdagskväll. Skönt det.