Home alone

Har varit hemma idag för en grym huvudvärk och halsont. Jag passade på att baka lite muffins så nu ligger det 2 typer av LCHF-chokladmuffins i min kyl. Om jag orkar imorrn tänkte jag göra pizza också.
Den lilla mannen med hammaren inuti mitt huvud har precis börjat använda släggan istället så nu ger jag upp och går och lägger mig.


kladdkakemuffins

Jag redigerar utav bara sjutton

Jag har suttit nu vid flera tillfällen och redigerat semesterbilderna och ändå känns det inte som att jag är närheten av att bli klar. Det är kul att se alltid det roliga jag varit med om och det är trevligt att få minnas tillbaka.

Shopping

Jag är nöjd med nästan allt som jag shoppade idag. Det blev möjligen någon eller ett par presenter/julklappar och lite grejor till mig. Bland annat köpte jag 3 st randiga långärmade tunna tröjor från Rusta för 75 kronor för alla 3(!!), 2 skitsnygga röda ljuslyktor ut till ön, 3 blåa glas som jag ska ha som ljuslyktor som också ska ut till ön och lite krukor hem. Allt var på rea så det kändes som att jag fick mycket för pengarna.
På Hööks köpte jag ett jättesnyggt svart schabrak med en lila rand på som jag tänkte jag skulle testa direkt. Tyvärr var det dålig passform på det så jag åkte tillbaka med det. Jättetrist för det har jag suktat efter i en månad. Suck. Jag funderar på att köpa det via nätet och då köpa en allroundmodell istället till en blivande hoppsadel. Anledningen till att jag inte tar det via affären är att det är fraktfritt på nätet och dessutom 10 % rabatt. Jag tänkte passa på att köpa hjälmen jag visat på bild tidigare också.


Snyggt, men dålig passform =(