Min kropp stänger snart av

Den här veckan har jag varit duktig tycker jag. Jag har bakat, dammsugit, tvättat 5 maskiner, dammsugit min soffa, möblerat om i vardagsrummet och hunnit med att vara i stallet och ridit lektion på en fin häst och jobbat. Det kanske då inte är så konstigt att min kropp just nu håller på att ge upp. Det värker i varenda kroppsdel och allt känns tungt. Jag sov för lite i natt och tanken är att det kommer bli så i natt med. Det ska mycket till för att jag ska hoppa över melodifestivalen, men som det känns just nu så borde jag verkligen sova om en stund. Trots att jag sovit 3 timmar i eftermiddag är jag fortfarande lika trött och det känns som om jag jobbat natt. Fy! Jag hatar den här känslan, den är vidrig.

Idag skrev jag ett brev till en av våra arbetsledare. Vi söker handledare på jobbet och nu har jag sökt till det. Jag hoppas att hon väljer mig för jag tror det skulle vara jättekul. Jag fick hjälp med brevet av min mor och jag blev riktigt nöjd över resultatet. Det låter riktigt proffsigt.

Igår när jag väntade på Agneta för att åka till stallet så möblerade jag om i mitt vardagsrum. Det blev kanonbra! Det enda som är kvar är att flytta min stora (och grymt tunga) hylla så att den blir som en rumsavdelare mellan tv-hörnan och data-hörnan. Jag tror att det kommer bli bra, men blir det inte det så får den stå längs väggen som den gör nu.

En SL-historia

En man på perrongen på centralen
- När kommer tåget till Nynäshamn?
En i personalen på Ståg svarar
- Jag kan inte säga säkert, men just nu har vi ett Västerhaningetåg i Sundbyberg så det borde inte ta alltför lång tid innan det är här.
- Jag har betalat biljett till Nynäshamn. Tåget ska gå i tid! svarar mannen och går därifrån

Jag njuter av solen och snön

Det är helt underbart ute. Det tänkte jag fira med att tvätta. Haha! Det blir lite sol på näsan iaf eftersom tvättstugan ligger 50 meter bort. Imorse bakade jag bröd. Gud vad gott det var med nybakat bröd till frukost. Snacka om vardagslyx.
Jag har också tagit fram köttfärs som jag tänkte göra köttfärsås av och frysa och, stekt fiskpinnar och planerar att göra 2 laxfiléer ätbara med. Det går åt så himla mycket pengar att köpa mat varje vecka så nu ska jag försöka att äta mer hemlagat.