Idag är ingen vanlig dag för det är pappas födelsedag, hurra hurra hurra!

Idag har min far födelsedag. Grattis! Så idag blir det lite tårtätande och presentöppnande.

Imorrn är det Nåttaröjogg och sedan allsång uppe på puben. Tänk att det är något varje dag som man vill vara med på eller aktivera sig i. Det är ju inte direkt så att jag tänkte vara med och tävla imorrn på joggen, men gå dit och heja tänkte jag ändå.
 
Jag måste nog ta och visa att jag lever för nu har jag suttit här ett tag med datorn i knät i min fars båt och surfat.

Vad skulle jag göra utan dig?

Ikväll är jag sådär skönt trött efter en dag full av aktivitet. Vi har varit på våran årliga cykeltur fram och tillbaka Ålö-Utö med tillhörande, bad, champagne i skogen och middag (i år för första gången på seglarbaren). Fråga mig inte varför det börjades med denna tradition för det vet jag faktiskt inte. Vi har mycket traditioner här på ön som min mormor och morfar gjorde och som vi fortsatt med. Nästa tradition är sillunchen som vi ska ha på söndag ute på Nåttarö hals. Det är min absoluta favorit. Det blir massor av bad, förhoppningsvis sol, sillunch och champagne i Grytet för alla myndiga kvinnor, med tillhörande nakenbad för frivilliga.

Här ute på ön är verkligen en plats att odla sina relationer till familj och bekanta och låta själen få näring. Nåttarö är det som får många av oss att lysa upp och orka med vintern och sämre perioder. Hoppas ni har det bra vart ni än är kära läsare. Jag delar gärna med mig av en dag här ute om någon skulle vilja.

Första riktiga semesterdagen ute på ön

Sitter ute i min pappas båt och surfar på hans dator. Tänk vad tekniken har gått framåt. Har precis badat här nere i Gammelhamn efter att ha tagit en promenad till Östermar och blivit varm. Det är rätt varmt i vattnet nu, runt 20-21 grader. Hoppas att det håller i sig hela semestern för det är verkligen vardagslyx att kunna gå ner och ta sig ett dopp när man känner för det utan att man fryser ihjäl.

Jag har det superskönt här ute på ön. Laddar just nu upp inför morgondagen och 5-kamp som jag och Maja har planerat. Det ska blir kul. Har förberett alla på att ett mutsystem är gjort och att mutor helt klart kommer att tas emot och bedömas.
Senare ska vi inviga mina systerbarns nya tält och döpa alla båtarna som hamnat i min systers familjs ägo. Jag håller en tumme för att vi kommer hinna med lite kortspel med.

Nu vill jag inte vara osocial längre så nu är det dags att stänga ner. Ha det bra där ute i sommarsverige!