Sockermonstret

Jag hade velat skriva ett långt inlägg om mitt sockermonster. Jag skulle nämligen behöva ta tag och skacka om det igen. Det gär precis som det vill just nu. Det lurar mig när jag tror att jag är som starkast, låter mig tro att jag fixar att inte fuskäta och sedan slår det till. Hårt. Suck.
Jag har dock ingen riktig ro att skriva det där långa inlägget som jag känner att jag behöver. Det får hel enkelt komma en annan dag.
 
 
 
 
 

Mitt lilla huvud

Jag har jobbat i 5 timmar, men i mitt huvud känns det mer som 15. Huvudvärken smög sig på för någon timme sedan efter att ha varit ute i kaoset bland tåg och resenärer. I vanliga fall gillar jag när det händer saker, men antagligen var det alltför länge sedan nu så huvudet fick överarbeta.

En av mina platser på jorden

Jag har några favoritplatser på denna jord. Nåttarö är en sådan och även stallet. Jag trivs så otroligt bra i vårt skruttstall i Rosersberg. Idag var jag ute för ett stallmöte och passade på att fota lite. Jag har inte hunnit fixa till bilderna än, men en bild kan jag bjuda på så länge.
 
Fina Olke