En fotosession

21 april var jag iväg till ridskolan där jag vuxit upp och hållt till i 16 år för att fota en väns häst. Ni som läst bloggen länge har träffat på Agneta och Corall tidigare. De är väldigt härliga att få fota för de har tålamod och är alltid glada.
 
Här är ett gäng av de 109 bilder som blev kvar efter utrensning och redigering.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Jag står inte ut

För en dryg vecka sedan röjde jag järnet i stallet med att bland annat mocka hage, skotta gödselstack, köra hö. En massa tungt arbete som jag gärna gör, men den här gången blev det för mycket. Ända sedan dess har jag haft extremt ont i mina axlar. Det känns som att nästan konstant ha mjölksyra. Att jobba med armarna i axelhöjd eller lyfta lite tungt är extremt jobbigt. Jag tror att jag överansträngde mig och dessutom sträckte en muskel i vänsteraxeln.
Jag har ordinerat mig själv så mycket vila som möjligt. Det är ursvårt i stallet för jag vill fara runt och kratta, skotta, mocka och pyssla mest hela tiden. Sen är det ju en hel del jag måste göra ändå som att borsta min häst, mocka boxen och fylla på hö. 6 maj ska jag på akupunktur igen så jag får stå ut tills dess och försöka hålla mig lugn.