Nere i Trollhättan

Resan ner till Trollhättan gick jättebra. Vi blev lite sena från Bromma pga att det först saknades 2 pers och sedan var det fåglar på banan som de skulle jaga bort innan vi kunde åka. Däremot tog resan kortare tid än beräknat så det blev inte så sent i Trollhättan.
Har nu hunnit umgås hela kvällen med Martin. Vi har kikat på film och ätit middag. Mycket trevligt.

Snäll kollega och gott om tid

Snällaste personalledaren inne på Opc gav mig komp idag mitt sista halvvarv (drygt 1,5 timme) upp till Bålsta så jag har hunnit vara hemma och ta det lugnt och tänka igenom vad jag ska ha på mig och om jag glömt att packa något. Det var riktigt skönt. Jag verkligen hatar att stressa. Det blir så att jag tar 1 buss tidigare än vad jag planerat annars så då har jag goooott om tid att hitta flygbussen och att checka in på Bromma. Jag har visserligen redan checkat in online och fått ett boardingpass via sms så det lär väl gå rätt fort att lämna in väskan. Det är lite pirrigt måste jag säga. Jag flyger ju inte direkt ofta.

Jag har säkert glömt en massa bra-att-ha-saker, men jag tror jag överlever ändå. Det finns ju affärer även i trollhättan.

Transport

Jag har nu ordnat med transport till programträningen den 15 april som jag ska på på Överby hästsportförening. Nu ska jag bara fixa medlemsavgift och se till att Micke hjälper mig att se när anmälan ska in. Jag har laddat för det här hela vintern och nu är det dags att börja sista uppladdningen. Det har varit dåligt med seriöst dressyrande för mig på senaste så nu ska jag försöka göra en plan för de 2 veckor som är kvar. Gulp, det är ju bara 2 veckor kvar! Dags att kika igenom programmen också och se om det finns något som passar oss. Det där med för mycket valmöjligheter är inte min grej. Jag vill helst bara bli tilldelad en klass/ett program och sedan rider jag det. Nu får jag välja vilket som och då blir det ju supersvårt.

Här komemr 3 bilder från när vi tävlade på Sättra i höstas: