Ett gott nytt år önskar vi oss verkligen

Det nya året ska bli bättre än slutet på det här året. Det här årsslutet har varit det sämsta man kan ha kunnat få med den yxgalna grannen.
Vi har fått en bra nyårspresent eftersom Nicklas varit vaken till och från sedan igår under dagtid. Det känns skönt att åtminstone den saken är avbockad och vi vet att han kan vakna. Sen kan det förstås hända att han måste in i respiratorn igen stundtals och han behöver bli sövd, men det känns lättare nu när vi vet att han vaknat. Enligt flera som varit inne så verkar det som att han reagerar på det de säger eller på att de har varit där inne.


Förra året vid den här tiden på året

Vi kom nyss hem ifrån nyårsfirande hos gudfamiljen i Skogås. Det var väldigt mysigt med 3-rätters middag och trevligt sällskap. Barnen började eftermiddagen med att åka pulka. Nu är jag så mätt att jag nästan spricker. Det ska bli väldigt skönt på tisdag då jag börjar med min LCHF igen. Jag vill slippa all luft i min mage nu!!

Saknar Olke rätt mycket nu och katterna, men jag vet att Elin tar hand om missarna på bästa sätt. Jag är så glad att jag har henne som vän som ställer upp. Stor kram till Elin och alla andra som finns där!

Idag var första gången jag grät på riktigt en stund.

Gott nytt år önskar jag er alla!

En rofylld plats

Idag är det nyårsafton gott folk. Ljuset har börjat visa sig lite. Nicklas var vaken igår. Syrran kom ut därifrån och sken som en sol. Han reagerade och det är ett bra tecken. Hoppas att han fortsätter såhär och blir mer och mer vaken och "hemma".

Här kommer lite rofyllda bilder från Nåttarö. De är tagna av min kusin Anna.
Jag längtar tills Nåttarö. Jag får en känsla av att allt elände ska vara över då. Hjärnskador tar en grymt lång tid att rehabilitera och det är inte säkert att den som är drabbad blir som innan, men jag vill och hoppas verkligen att det kan bli någorlunda normalt i sommar.

Nej nu är det dags för frukost för snart ska jag chaufföra familjen till KS. Håll en tumme för att han är vaken även nu. Min syster blev så glad igår och det är hon värd att få vara även idag.

Shopping i Skhlm

Vi har varit ute en sväng och shoppat i Skärholmen. Ingen var väl direkt på shoppinghumör, men lite saker fick vi med oss hem. Jag köpte bland annat 3 örhängen, en lila garderob till Nåttarö, lite mer nagelgrejor och leggings till imorrn.

Just nu sitter jag på facebook och skriver upp en himla massa namn. Jobbigt, men nödvändigt. När det är klart och jag får en stund över så ska jag till att leta upp adresser till alla dessa namn, puh! Jag hoppas bara att jag kan få någon stund utan att bli störd senare.

Igår fick jag träffa några av Nicklas kompisar som var över och fikade och visade sitt stöd. Det var värmande att se hur bra vänner han har. De är mer än guld värda!

Igår kväll hade Nicklas även kikat upp en liten stund enligt en av sköterskorna. Ett litet steg som känns enormt!

Dags att sluta skriva nu om jag ska hinna med det jag vill hinna med innan Nina och mamma komemr tillbaka från vårdcentralen.