Skumma typer och basebollträn

Dom skumma typerna jag skrev om igår har varit i farten i natt igen. De gick omkring på en annan del av campingen och kikade in och rotade runt i tälten. En annan campare som bor där uppe var livrädd och ringde till Din skärgård som skickade ut en att speja. En av dom skumma typerna som camparen höll koll på hade förstås hört 4-hjulingen som kom och hade förstås sprungit sin väg. Camparen och personalen hade varit ute och letat efter personen och sett en ljuskägla från under ett golv, men hann tyvärr inte ta personen.
Camparen har varit rätt nervös i 2 nätter och hade basebollträ, stekpanna och en förskärare med sig brevid sängen. Vad jag hörde från en annan så hade han till och med fått sova i stuga i natt efter det som hänt.
*suck*
Det är bara gilla läget. Igår hade jag på musik lite lagom högt sådär så det skulle höras om någon kom i närheten ända till 23. Jag får väl helt enkelt se till att ha musik på ikväll med och föra lite mer liv än vad jag gör nu så kanske ingen vågar sig hit. En morakniv ligger redan i sovlådan och i natt åker nog stekpannan med in också bara för säkerhets skull. Nu tror jag ju inte att det är farliga personer som är ute och fluktar. Jag tror snarare att dom är ute efter att hitta saker att sno. Det ska ju ändå en hel del till innan man gör illa någon annan människa och den spärren hoppas jag att dom har kvar.
Men skummisarna är nog bra korkade om dom kommer tillbaka i natt efter att ha blivit påkomna.


Jag har en brödskiva som jag ska lura till mig småfåglar med imorrn. Det ska fotas hej vilt.

Igår kväll då jag var lite smått nervös och popade på min mobil så lyssnade jag bland annat på Michael B Tretows "Russin". Det kändes tryggt. "Jag är inte rädd för monster för dom skrämmer inte mig... jag är inte rädd för kottar.. jag är faktiskt rädd för russin.. dom är små och dom är fula och dom gnäller nästan jämt"

Hurra för modem

Hurra för modem och tidsinställda inlägg. Just nu ligger jag förhoppningsvis i min stoooora säng på 2*2,10 och sover som en stock. Det gäller ju att ladda upp för den sista hela dagen ensam. Planen är att olja altanen igen, måla klart stolarna, diska det sista och sedan tänkte jag ta mig iväg för att fota. Jag har inte bestämt än vart jag vill fota. Kanske drar jag fram en cykel och tar mig iväg på ön eller så tar jag en promenad längs Gammelhamn, Stora bryggan och runt där. Jag får helt enkelt se vad jag känner för. Det finns ju fler dagar så jag hinner nog fota mycket, mycket mer. På onsdag kväll kommer min syster, hennes barn och mamma så då har jag massa modeller att fota.

Apropå modem så har jag nu sagt upp mitt mobila bredband från 3. Jag betalar 99 spänn varje månad, men har inte använt det sedan i augusti/september senast. Dock var jag lite korkad för det är 3 månaders uppsägningstid och lagom en vecka innan semestern så har jag ingen uppkopploing längre. Hade jag varit smart så hade jag ju väntat så det slutade efter semestern. Kanske går det att ringa och skjuta upp? Annars så får jag väl köpa en sån kontantkortsvariant för de 4 veckorna helt enkelt.


Ett av bustrollen jag längtar efter