Positiva saker

Det ser ut att lösa sig med att placera om pappas två katter. Om allt bara klaffar så hamnar den ena på färingsö och den andra i Rättvik. Det känns skönt att de ska få komma till några som kan ge dem den kärlek de vill ha.

En rolig grej som hände i lördags var att jag klippte en gräsmatta för första gången i mitt liv. Det var superkul. Lite knepigt att få igång gräsklipparen, men sen gick det galant. Det är riktigt skönt terapiande precis som att riva tapeter som jag gjorde idag.

Pissdagar

Ibland känns det okej och jag känneř mig åt det normala hållet, men sen dyker de där riktigt pissiga dagarna upp igen.
Igår kväll började det och känslan är fortfarande kvar idag. Jag skulle vilja skrika, gråta och vara asförbannad. Ibland sipprar det ut lite tårar, men det andra håller jag tillbaka.

Fina människor

Tidigare idag så ringde det på dörren. Det händer ytterst sällan och när det händer så är det någon försäljare eller någon från radiotjänst som kommer och hälsar på. Idag så var det ett besök som värmde i hjärtat. Pappas grannar kom förbi med en blomma och ett kort. Tänk att det finns så fina människor och tänk att en sån liten gest kan göra så mycket. Vi blev helt tagna allihopa.