Jag är utanför...

... och jag känner att det är precis där jag vill vara just nu. Mycket drama och småaktigheter är i farten så jag tänker fortsätta hålla mig utanför.

Imorrn innan jobbet tänkte jag ta mig en sväng till City Gross och införskaffa mig 2 lila sadelhängare. YEY! Det passar mig och Olke tycker jag. Kanske kanske blir det lila tränshängare också, men där har jag inte riktigt bestämt mig än.

The big bang theory

Har skaffat mig 3 säsonger av The big bang theory. Den är så underbar den serien. Har ni sett den?
På min instruktörsutbildning i kursen med pedagogik, metodik och ledarskap så skulle vi presentera oss själva bland annat med att säga vilken skådespelare som skulle spela oss i filmen om oss själva. Jag sa Rajesh Koothrappali. Det är den indiske killen i serien. Han är nördig, söt, väldigt blyg med tjejer, men får ändå till det rätt ofta. Egentligen är Sheldon min favorit fast riktigt så nördig är jag inte.

Dagen är kommen

Den hästfria dagen är kommen denna vecka. Det är riktigt skönt att ha medryttare, speciellt när man har en sån bra som jag har.
Min hästlediga dag ska jag spendera på jobbet. Idag ska jag åka uppföljning mellan 9.30 och 17.30 ungefär. Det ska bli trevligt. Jag fick förresten mina uniformsbyxor som jag beställt i en storlek mindre. Dom ska testas nu. Jag känner mig lite nervös, men jag tycker att det borde gå bra. Jag köpte ju för sjutton ett par piratbyxor i M på Rusta här om dagen och de passar så varför skulle inte dom här passa?

Ha en underbar dag alla där ute!