Dagens äventyr

Jag sitter just nu på en skramlande x10 på väg in till jobbet. Dagen kommer vara annorlunda från mina vanliga dagar. Vi får nämligen besök av 2 chefer från SLL (SL) som ska få se verksamheten. De ska få åka tåg mellan Kungsängen och Västerhaninge. Spännande! Dessutom ska Stockholmstågs Vd och trafikchef vara med som värdar. 
Nu innan ska jag vara med på en lunch där vi ska prata igenom upplägget. 

Jag är spänd och förväntansfull. Hur ofta får man åka med så mycket chefer som håller koll på mitt arbete? Jag vet att jag är bra på mitt jobb och det gör mig mer trygg och får den där nervösa känslan att inte riktigt få fäste. 

Ny design!

ÄNTLIGEN!
 
Äntligen!
 
äntligen!
 
Nu har det hänt det som skulle hänt för väääldigt länge sedan: Jag har ny design på bloggen! Det är lite fix att greja med egna bilder så det är inte helt klart. Ska nu bara ha tid och ta mig tid att greja med det framöver. 
 
 

4 bilder på Tequila the cat

Det här är Tequila. Han är min fd. massörs katt från början som sedan blev omplacerad hos min mor och när han inte kunde bo kvar där så tog vi hand om honom.
Det har verkligen gått bättre än väntat att slussa in honom i vår lilla flock här hemma. Vi har ju 2 katter sedan innan och i början var det som vi kallade det "obehaglig vapenvila" här hemma med små utbrott här och där. Nu är det riktig vapenvila och de busar allihopa ibland.
Tequila har en stor personlighet. Han gillar att prata och är oerhört matglad (även kallad Glufs glufs och Tiggan). Han är extremt kelen och ligger gärna på bröstet och trampar med tassarna så klorna går in i huden sådär härligt.