Vad hände?

Hur kommer det sig att det dök in 97 st unika besökare på min blogg igår? Det känns väldigt skumt. Jag tycker inte att jag skrev om något speciellt direkt. Kanske är det min rubrik "rock of ages" som lockar folk och får sökträffar?
Jag fick en mindre chock när jag såg besöksstatistiken. Det är visserligen kul så jag ska inte klaga mera.
 
Nu har jagg äntligen gjort fodringsschemat till stallet. Jisses vilken pärs! Vi är bara 6 hästar (5 personer) som delar på 93 fodringar och den här månaden var det alltför många dagar/pass som många inte kunde ta. Jag ska bara kika igenom det imorrn pch sedan ska jag maila ut det till alla stallkamrater. 
Att göra det här schemat måste vara bland det mest otacksamma jobb som finns. Jag tog på mig det då jag vet att jag själv har ett riktigt struligt schema och det skulle bli lättare att göra det själv än om någon annan skulle pussla. Det är dock trist att det jag får för alla de timmar jag lägger varje månad ofta är negativt. Ibland undrar jag om jag inte ska säga ifrån mig uppdraget, men jag tror ändå att det blir bäst för oss skiftjobbare om jag gör det.
Så nu har jag fått gnälla av mig lite i alla fall. Jag är ledsen att ni får stå ut med det, men det behövde komma ut. 

Nu vet jag!

Jag har listat ut vad min anteckning i almanackan som jag bloggade om tidigare betyder. Det står "1 okt kl 12" och jag har funderat över det här i ett par veckor nu. Idag dök det helt plötsligt upp i huvudet vad det var jag antecknat. Det är ju dagen då jag måste ha lämnat in nycklarna till lägenheten på Ardennergatan till Stena. Puh. Skönt att ha listat ut det även om jag hade koll på att nycklarna ska in. De lämnar jag faktiskt in redan imorrn och då har jag inget att göra med den lägenheten igen sen. Tjoho!

Rock of agesIdag har vi firat min mammas födelsedag. Eller vi gick på Rock of ages som hon fick i present i maj. Innan åt vi middag på Koh Pangang (eller hur det nu stavas). Shit vilken god mat! Och vilken häftig miljö. Showen var också fantastisk och det var drag mest hela tiden. 
Båda aktiviteterna rekommenderas varmt. Nu blir det sömn och förhoppningsvis lite sovmorgon. Sov sött.