Distans

Nu har jag fått lite distans till bokmärkesincidenten. Jag är istället glad över att jag inte glömde boken. Ligger och ska sova inför en übertråkig dag på jobbet imorgon.. eller nej den ska bli bra. Ska ta med mig min bärbara och surfa hela turen, woho! Nej jag ska faktiskt vara duktig och plugga körkortsteori. Det är inte så jättelångt kvar nu.

Får väl ursäkta mig lite för min brist på bloggande på sistone. Har det väldigt varmt i min lägenhet och vill inte gärna värma upp den mer med hjälp av datorn. Dessutom kom det en vän och hämtade den stationära igår kväll så den går inte att använda. Tur man har snälla och kunniga kompisar som kan hjälpa en när man har problem.
Har för övrigt köpt 2 fläktar på RUSTA för att kunna överleva hemma i lägenheten. Trots dem så är det konstant mellan 27 och 28 grader här inne. Det är alldeles för jävla varmt när man ska sova.

Till mellanmål äter jag bara små bokstäver

Jag skulle precis skriva om mitt söta bokmärke där ovanstående text står på. Precis när jag ska börja så ringer driftcenter, jag får snabbt hoppa av tåget och glömmer självklart bokmärket i hytten. Den här dagen började inte bra. Stackars lilla märke som ligger helt ensamt i hytten nu.

Att läsa tankar

Då har jag för första gången varit på Pocket Shop och inhandlat 3 st böcker. Jag blev inspirerad av ett samtal med 2 kollegor på väg till jobbet om läslust och att det är en stor fördel för oss att kunna läsa och plugga på jobbet. De var så himla glada över den möjligheten att det smittade av sig på mig. Har en bok om akademisk ridkonst med mig, men vill läsa nånting utanför mina vanliga intresseområden så nu har jag börjat läsa boken "Konsten att läsa tankar" av Henrik Fexeus. Den är mycket intressant och fylld med lite övningar som jag tänker försöka mig på. Det vore rätt bra att få koll på vad jag sänder ut för signaler undermedvetet och kunna få dem mer medvetna. Fast mest vill jag kunna tolka andra människors signaler de sänder ut.