Full rulle kanelbulle

Har precis kommit hem från Nåttarö hals och årets sillunch. Vi har haft en fantastisk dag med massa bad för dom flesta och champagne och faktiskt så blev det nakenbad för mig. Det är inte ofta jag slänger av mig kläderna, men idag kändes det rätt. Champagne (läs:mousserande) is the shit! Nu ska jag försöka få i mig några korv med bröd och sen får vi se om det orkas med mer umgänge ikväll med familjen och alla vänner.

Dagen

Dagen kommer spenderas med ett pass träning med syrran, grillning med familjen och uppladdning inför den årliga sillunchen. Jag längtar tills imorrn. I hela mitt liv har jag varje sommar ätit sillunch och sedan jag blev 18 har jag dessutom varit med ute i Grytet och druckit champagne med tillhörande nakenbad för den som känner sig manad. Just ja idag är det slutbingo också. Då ska jag försöka mig på att vinna lite priser.

Premiär

Jag sitter just nu och skriver på min pappas iPad. Det känns väldigt skumt, men rätt coolt också. Förhoppningsvis kommer pappsen fixa min dator och mitt internet så jag kan blogga lite mer. Jag saknar verkligen mina bloggstunder! Jag mår bra av att skriva av mig och dela med mig av mitt liv och mina tankar.