Jag som var så glad

Datahelvetet är trasigt. Troligen är det hårddisken som kraschat och en ny behövs. Tyvärr är det inget jag kan göra själv och Micke är bortrest i 6 veckor + jag 2 till utöver det. Jag blir så trött. Eltandborsten kan jag leva utan, men datorn känns rätt mycket viktigare. Inte nog med det här så har hästen dragit av sig en sko och hovslagaren svarar inte på mitt meddelande. Gah! Snart går välvilsen sönder och katterna blir sjuka... 

Datajävel!

Min dator har börjat strula för mig. Det har hållt på i 3-4 dagar. Den har hängt sig och velat göra "startreparationer" som jag också gjort, men det har liksom inte hjälpt. Nu fungerar den bra och jag hoppas det fortsätter så. Jag kom på att jag installerat windows messenger och vet att sist jag hade det så strulade det också. Håll en tumme nu för att det kommer fungera och att datorn bara protesterade pga det.
 
Jag vägrar ha dataproblem. Min dataexpertskompis kommer ju vara på semester och långt bort i säkerligen 6 veckor så det får helt enkelt inte hända något nu och typ 2 månader framöver.