Nynäshamn

Sitter och njuter i morgonsolen i Nynäs med betalt. Det här är nog en av de bästa förmånerna med mitt jobb då vi har 40 min vändning här nere. Allt är lugnt, stilla och fullkomligt underbart!
Hästmassage

Idag har Olke fått sin första massage av "Malin massör". Oj vad intressant det var att se hur Olke reagerade och höra vad det var Malin kände. Vi fick mycket beröm för hur musklad kusan var och hur fin hon är i kroppen. Det fanns lite spänningar, men som jag trodde så var det bara lite i halsen på vänster sida, underhalsen och lite lite på rumpan.
Olke tyckte det var lite konstigt, men stundtals slappnade hon av rejält och jag kunde se hur hon blev alldeles dimmig i ögonen av njutning. Det var väldigt skönt att få veta att det jag känt stämde. Min häst är väldigt mjuk och fin med lite spänningar i halsen och nacken.
 
 

Söndagslunk?

Urk urk urk för såna här dagar som bara är ett enda långt slappande. Jag har visserligen lagat mat, tagit sovmorgon och städat, men utöver det har jag mest gått och väntat på att få åka till stallet. Jag har kvällsfodringen idag så jag har haft en låååång väntan. Snart är det dock dags att börja dra på sig ridbyxorna och glida iväg.
Planen för eftermiddagen är att ta gott om tid på mig för att pyssla med Olke, rida ett seriöst dressyrpass, mocka hage och sen eventuellt långtygla en häst i grannstallet.
 
Dressyrande på g