Inspiration

Har preciserat på Överby hästsportförening i Sollentuna en stund och kikat på deras sommartävlingar. Har sett bara en massa fin ridning och fina hästar. Nu är jag taggad att träna på med Olke. Imorrn ska vi nog vara lite seriösa och rida dressyr. Mitt sikte är inställt på Väsby RKs tävlings september och då ska vi fasiken inte hamna sist. Micke filmade Överbys ridskolechef som antingen vann eller kom tvåa och jag hoppas filmen hamnar på youtube så ni kan få se.

Bilden nedan är på mig och Olke. Den får symbolisera dagens tävling även om vi är lååångt ifrån den nivån som var idag.

Sälja prylar

Jag har kommit in i en period då jag vill sälja av en massa grejor. Efter hästloppisen har jag några ikeakassar över med grejor jag inte behöver. Jag har lagt ut några grejor på annons på facebook och faktiskt redan hunnit bli av med ett par täcken och ett par grejor till. Nu måste jag bara kolla in vad det är jag har mer och skriva upp och fota sakerna för att kunna lägga ut.
 
Bland annat säljer jag av 4 st hästböcker (se nedan). 40 kr/st eller 100 kr för alla 4.
 
Hästfesten - Showen & stjärnorna i Globen under 15 år
Lär känna din häst - träning från marken av Lesley Bayley
Hästpojken - en fars kamp för att hjälpa sin son av Rupert Isaacson
Min vän hästen - en bok med berättelser och fakta.
 

In i träsket

Idag hängde jag på Lisa och kollade igenom hagdelen vid sommarhagen som vi kallar träsket. Det var riktigt fint där nu med mycket att äta och en hel eltråd. Hästarna var grymt nyfikna på den delen av hagen och mer eller mindre travade in i den. Sen for de ut med en jäkla fart när en av dem blev rädd och resten hängde med. Hoppas att de fortsätter hålla till där för det finns en hel del att beta ner.

Jag är chockad över uppslutningen i stallet. Det jag nog aldrig varit så mycket folk för samtidigt under den tiden jag stått där. Fantastiskt!