2 timmar senare

Nu har jag suttit alldeles för länge och försökt få biljetter till Eurovision song contest i Globen. Både jag och Tobias lyckades hitta biljetter till grande final, men båda blev av med dem pga olika omständigheter. Suck. Dubbel suck. Biljetterna tog slut rätt fort så nu har vi i alla fall biljetter till tv-showen i Semifinal 1 den 10 maj. 
 
Globen!

London baby!

Idag har vi varit runt i halva London. Puh! Vi har hittills gått runt 25 000 steg. Vi har hunnit se Big ben, Buckingham palace, Trafalgar squash, Hyde park m.m m.m.
Det har varit sol och moln, men otroligt blåsigt. 

Strax är det dags att ta sig ut för att äta middag. Det blir ingen längre promenad för vi är rätt möra båda två.

Olke på utflykt

Idag har bästaste hästen varit iväg på kurs med sin medryttare Celine. Det var en dressyrkurs för Wieger de Boer på Lennartsnäs i Kungsängen. Självklart ville jag följa med och kika och fota så jag tog ledigt. 
Det var superkul att se Celine rida och så var det väldigt intressant att få höra vad Wieger hade att säga om Olke. Han tyckte hon var fin. Det värmer i mitt mattehjärta. På läktaren hörde jag också att de tyckte hon var en ovanligt fin frieser.
 
Här är ett smakprov från när Olke var färdig och ville ha godis av matte på läktaren. Helst av allt hade hon nog gärna krupit i mitt knä och gosat.