My Toyota is fantastic!

Nu har jag egen bil!! WIIE! Mamma har köpt ny bil och jag har köpt hennes gamla. Det är en mörkgrön Toyota Yaris. Det är riktigt härligt med känslan av att jag kan gå ner och köra iväg precis när jag vill nu. Innan har det ju varit lite meck med att hämta och lämna, men nu står den där nere redo för att köras.


Min alldeles egna bil!

Min dag

Min dag har varit kanon! Emina har fått rida Olke och det gick så bra som det bara kan gå. Jag var inte helt säker på kombinationen oerfaren ryttare och oerfaren häst, men dom passade super ihop! Emina fick träna på precis det som jag tränar på nu med effekten av hjälperna. Vi pratade lite om skalan mellan 1 och 7 och vart på den som vi vill att hästen reagerar. Hon fick träna på massor av halter från skritt och också att gå i långsam skritt. Dom skötte sig fin fint båda två. Det är en stor fet guldstjärna på både Emina och Olke!
Det blev också en hel del trav, först på lina och sedan fick dom klara sig själva. Det blev mycket övergångar trav-skritt och träna på att vända snett igenom i trav. Jag tror att det var dom perfekta övningarna just idag. det var lite lagom klurigt och lagom mycket att tänka på.Jag har skrivit förut att Olke är min drömhäst och idag bevisade hon det en gång till. Hon är snäll, känslig och anpassar sig efter vem som sitter på.

Allt var inte som det skulle

När jag steg innanför dörren idag efter att ha varit ute i princip hela dagen så kädes det skumt. Något var inte som det skulle här hemma. Jag såg att dörrent ill badrummet var vidöppen och lampan var påslagen. Jaja det är väl bara Emina som glömt släcka tänkte jag. När jag gick in för att släcka så låg det en lapp på toastolen där det stod "jag lagar toastolen imorrn /Johnny" SCHYSST! Det var alltså min kvartersvärd som hade varit här och kollat på toan. Nu hoppas jag att han kommer när jag är på jobbet imorrn så att allt är klart när jag kommer hem.