Tycker ni om paket?

Försöker just nu fördriva tiden tills jag ska ut till stallet och ta hand om Olke och dessutom har jag kvällsfodringen. det känns fruktansvärt segt och jag hade gärna bara kastat mig i soffan och legat där tills jag ska sova.

Imorrn har jag ledig dag och det enda som är tidsbokat är naprapaten kl 16. Jag hoppas han kan hjälpa mig imorrn för jag har börjat få huvudvärk och nackont nu igen. Dessutom har mitt högra knä börjat krångla till och från. kan inte min kropp ge sig nu och låta mig vara fri från det onda en period? Vore skönt åtminstone att kunna jobba och rida utan problem.

Har hittat ljusslingan till balkongen så nu är det ljust där ute. Blev inte helt nöjd med min kreation, men jag orkar inte heller göra om.
Jag hittade adventsstjärnan igår så den ska också upp någon dag. Jag försöker ta lite i taget så det blir inte blir ett så stort jobb. Har även lagt fram julgardinerna så de kan strykas och sättas upp.


Gillar ni att få paket?

Fodringsschemaansvarig

Jag har tagit på mig ansvaret för att fixa schemat för fodringarna i stallet. Det är lite knepigt, men rätt kul att få sitta och klura lite. Vissa dagar är lätta att ordna speciellt om någon önskat just den dagen, men den finns det också de dagar då jag vet att folk inte riktigt vill vara i stallet. Vissa dagar och tider är ju mindre populära än andra så det gäller att försöka göra det rättvist så inte samma personer får de obekväma tiderna.
Själv har jag ofta inte så mycket valmöjligheter utan måste ju följa mitt jobbschema. Den här månaden är jag snäll och tar på mig någon extra fodringar då jag erbjöd mig att ta julaftonsmorgonen och lunchen.

Vi kommer antagligen att börja med fri tillgång på hösilage i hagarna och då kommer det bli lite lättare. Då kommer lunchfodringen försvinna helt. Det är bra för oss och bra för hästarna som kan stå och äta en större del av dygnet än nu. Hästar i det vilda äter typ 18 timmar varje dygn och deras magar är gjorda för att få lite mat ofta.