Jag fick som jag ville

I år är första gången sedan jag började på Stockholmståg som jag fick mitt förstahandsval i gruppvalet. Nu var jag inte direkt kräsen utan valde en skubbgrupp (månadsutskrivning) med redan utlagda fv-dagar (röda dagar) som ger mig 4 dagars ledighet 2 gånger på 6 veckor.
Det är rätt nervöst att byta från mina vanliga lediga tisdagar/torsdagar varannan vecka, men jag hoppas att den längre ledigheten gör att jag kan vila upp mig mer och att jag kanske kan använda den till någon weekendresa i höst med min älskade sambo.
Det trista med gruppen är att mina röda dagar inte läggs ut under sommaren (v.24-35), men då kommer jag ju ändå ha semester så det gör nog inte så mycket.

Jag tror jag bestämt mig

Det lutar åt att jag går på küren och showen på söndag på SIHS, men jag tänkte åka in tidigare så jag har gott om tid att gå på mässan och kolla på alla fina saker. Kanske blir det lite shopping med.
Det som jag funderar lite på nu ör hur jag ska hinna med min häst. Tyvärr så blir det ingen tid över så jag får nog försöka låna ut henne. På måndag lär jag vara rejält inspirerad så då ska det tränas och på tisdag hoppas jag att jag får rida lektion för Bruno.
 
Jag tror jag glömt berätta det, men jag är ledig lördag-tisdag. Så jäkla skönt! I december så kommer jag bara att jobba 1 helg. Woho!