Nu ska tältet upp

det här är ett tidsinställt inlägg. Jag har varken tid eller möjlighet att blogga just nu.


Såhär ser det ut när vi sätter upp. Här har vi kommit en bra bit på vägen.
Såhär ser det ut när det är klart!Det där med att packa

Hur kommer det sig att varje gång jag ska packa till något så blir det i sista sekund? jag är egentlgien en rätt planerande person, men när det gäller att packa så stämmer det inte alls. Jag har knappt packat och vet inte helt vad jag ska ha med mig ut till ön än och vi ska åka om 40 minuter. Jag tror nog att det är dags att sätta fart!

Anledning att fira!

Nu har jag en väldigt stor anledning till att fira. Kommer ni ihåg när ni fick håll en tumme för mig för att jag skulle på intervju? Idag fick jag reda på att jag fått tjänsten!! Nu väntar 3 veckors utbildning och sedan kan jag titulera mig tågvärdsinstruktör. WAH!!
Det har inte riktigt hunnit sjunka in än, men snart kommer jag hoppa och studsa utav bara sjutton! Det börjar bubbla massa glädje i min mage och snart kommer den bubbla över.. hi hi.. Jag får se till att ta med mig någon cider ut till Nåttarö och fira med ett glas med min mor.

Tänk vad livet kan bli bra ändå. Trots alla dalar och gupp på vägen så går livet verkligen framåt och uppåt. Jag har en sån enorm tur! Jag har en helt underbar familj, en helt fantastisk häst, flera bra vänner (många nya =)) och så ett jobb som jag gillar och dessutom utvecklas i. I love!


En raket till firande för oss 5 nya instruktörer!