Medryttare

Idag hade jag ute en som provred Olke för att kanske bli medryttare. Olke var dock inte på sitt bästa humör och var lite stel. Jag värmde upp henne och hade hoppats hon skulle mjukna lite till, men madame var lite envis idag.
Jag kommer fram till varje gång någon ny rider henne att hon är rätt svår de första gångerna. Hon tar gärna tillf'llet i akt och går ner i skritt ibland från traven eller inte vill galoppera på framåt och saktar av. Det får mig att minnas när jag började rida henne och hur svårt jag tyckte att det var. Tänk vad fort vi lärt känna varandra ändå för nu kan vi väl varandra utan och innan nästan.

9 dagar

De senaste 9 dagarna har det varit väldigt jämnt i min kurva över unika besökare. Det ligger mellan 39 och 44 st. Så jämna har aldrig kurvan varit tidigare ändå har jag känt att det varit lite bloggtorka för min del. Så, tack för att ni stannar kvar ändå!

ARG!

Jag skrev ett hyfsat långt inlägg nyss, men det försvann. Grr!

Jag hade en extremt jobbigt dag igår och därför bestämde jag väldigt snabbt för att ta mig ned till min syster för lite tips, råd och kloka ord. Det hjälpte! Min syster är den bästa!
Det var full rulle där nere för det var 5 barn i farten och 4 vuxna. Det blev lite cheesecake, rödbetsbiffar, massa prat, sova i stora sängen tillsammans, shopping i Skärholmen och lite annat.

ATTANS! Jag skulle ju ha tvättat kl 19.