Fina älskade pappa

 Det här inlägget började jag med för 4 dagar sedan. Det är oerhört tungt att skriva det för det blir så definitivt, men jag vill publicera några ord och bilder.
 
I söndags eftermiddag hittade jag och Tobias min far hemma i sin säng för evigt insomnad. Det var en oerhörd chock som jag inte ännu har kommit ur tror jag. Det känns fruktansvärt tungt och vi går alla omkring som i en annan värld.
 
Det går inte att förstå.
 
Det var inte såhär det skulle bli. 
 
 
 
 
 
 

En nagelhistoria

Som många av er vet så hade jag lite otur dagen innan bröllopet. Vi var på besök i Falukoppargruva på museet när jag skulle lyfta å en sten och min kamera höll på att falla i golvet. Jag försker rädda den och fastnar med min lillfingernagel i bordskanten och drar av HELA nageln (ja förutom 3 mm vid nagelbandet). Alltså inte bara nagelförlängningen som jag gjort några dagar innan utan hela nageln. Jag tittade på nageln och bara "aj, det där var inte bra". Det gjorde inte ont de första 3 minutrarna, men jisses vad det värkte sen. Jag fick några plåster av personalen och fortsatte sedan med besöket nere i gruvan. 
Mina tankar när det hände var att det var dags för bakslag eftersom vår planering varit utan större vägbulor innan. I mina tankar hade jag redan planer för om vi skulle bli magsjuka eller bryta ett ben så det här var ju egentligen inget att deppa ihop över. 
Det är fantastiskt vad man märker av hur mycket man egentligen använder lillfingret när man gjort illa det. Jag tyckte det var iväg mest hela tiden och jag råkade fastna överallt och dra till det så det började värka när det äntligen slutat en stund. Nu såhär nästan 2 vekor efter så gör det inte alls ont. Nageln sitter fortfarande fast i bara 3 mm och nu känner jag att den gärna får lossna. Jag gjorde ett försök idag att dra bort den, men den sitter för hårt fortfarande.
Intressant ändå hur kroppen tar hand om skadade lemmar och hur fort den reprerar. Nu är det väl bara att vänta på en ny nagel. Hur lång tid tar det för en nagel att växa ut? Kommer den se likadan ut eller kommer den typ bli lite missbildad nu?

#FanTobBröllop 160709

Nu är vi man och hustru. Allt gick inte som planerat, men vad gör det när dagen blev kanonbra ändå. 
 
Här kommer ett gäng med bilder som min kusin har tagit. Vi hade 3 fotografer och många nära och kära med kameror så det blir nog en hel del bilder framöver. Det ligger ute mycket bilder på instagram under hashtaggen #fantobbröllop (vilket är våra namn Fanny och Tobias ihopsatta) att kika på och det kommer även dyka upp en del del på mina egen instagram @fanny_almlöf. Kan man ändra sitt namn på instagram förresten? Jag heter ju numera Fanny Rokka Almlöf!
 
Uppladdning hos frisör Malin på Hårsmedjan i Falun.
 
 
Min syster hjälper mig att snöra klänningen
 
 
Min vackra brudbukett från Flowers by Dalkulla
 
Sekunden innan Tobias fick se mig i klänningen för första gången
 
 
Min pappa eskorterar mig in i logen där vi vigdes
 
Kram med mamma
 
2 systrar
 
Min man och vår vigselförrättare Kerstin
 
Svensexegänget
 
 
 
 
Tillsammans med min mamma och syster
 
 
Lite kärleksgnabb i solnedgången. (Tobias hade precis slickat mig på kinden...)
 
Sista minuten-träning av bröllopsvals
 
Bröllopsvalsen