Hur svårt kan det vara?

Jag sitter och skriver ett personligt brev till min arbetsledare just nu. De söker folk att bli tågvärdsinstruktörer och jag känner att jag heskt gärna skulle vilja bli det. Jag har gått och funderat på det här i ett års tid och det har verkligen vuxit fram en längtan att bli instruktör. Jag tror jobbet skulle passa mig perfekt då. De punkter de listat upp som riktlinjer för vad de söker är verkligen jag.
Det dumma är att jag är sämst på att skriva personliga brev. Jag har suttit nu i snart en timme och fått ihop bara några rader. Jag har fått till en del som jag känner att jag nöjd över, men det känns som att det fattas något och jag vet inte riktigt hur jag ska avsluta. Suck.

Nu ska jag försöka ringa min mamma och se om hon kan hjälpa mig att höra hur det låter och ge mig lite feedback.

När tuppen sover..

då är Fanny uppe och jobbar!
Ska precis knalla till bussen och ta mig till Märsta där jag har turen att börja idag. Efter blir det stall och att sova ännu tidigare än jag försökt med de senaste dagarna. Tidiga mornar ta MASSOR av energi och jag känner mgi lite sliten nu, men det är inget som inte lite sömn kan bota.

Har ni sett att det ä -7 grader ute. Brr!

Snart så

Ja snart så har det tinat upp på hela ridbanan i stallet och när det har gjort det ska jag börja träna en massa markarbete med Olke. Det ska läggas ut travbommar och sättas upp små minihinder. Så småningom blir det kanske galoppbommar och studsserier och inte helt nedgrävda hinder. Jag har pratat lite med Jenny och hon kan tänka sig att hoppa Olke någon gång. det vore ju kanon för någon medryttare verkar det ju inte dyka upp inom det närmaste.


Visst är snö vackert, men nu får det gärna bli snöfritt