En längtan

Satt och kollade på en skiva jag fått från Micke. På den är det filmat från Seriedressyr II här för några veckor sedan. Jag blir jättesugen att också vara med när jag ser alla tävla. Önskar att Cytra var så ridbar att jag kunde gå in åtminstone på en Lätt C och känna att jag kan bli godkänd. Just nu är det nog tyvärr inte så. Jag hoppas att jag kan känna mig hyfsat nöjd med henne tills nästa tävling i september-oktober för det vore ju så kul att få en bedömning på oss.
Jag har sagt till om att jag vill byta grupp från hösten till en specialträning där vi bara är högst 7 st som rider samtidigt så att vi får mer hjälp. Det här hoppas jag ska göra att jag kanske vågar vara med på klubbtävlingen även om det inte blir perfekt. Får se till att gå ner några centimetrar runt midjan tills dess också så att jag kan ha min kavaj. Så stor är den iofs inte, men det vore ju inte roligt ifall knapparna sprack upp när jag red.

Idag har jag varit med min kära mor till Plantagen och handlat blommor. Det blev 6 st växter som ska ge lila blommor och 6 st rosa + en citron basilika. De är planterade och vattnade och lyser nu upp min annars lite tråkiga balkong.

Tänkte gå och lägga mig nu och läsa så jag kan somna och orkar ta mig upp vid 3 i natt. Jag intalar mig varje gång jag får gå upp sådär tidigt att det bara är skönt och jag slutar ju så tidigt att det nästan känns som att jag är ledig. Ändå är det jobbigt varje kväll innan då jag aldrig kan sova mina 8 timmar utan alltid får för lite sömn. Jag kanske borde bli mer disciplinerad för under semestern kom jag verkligen fram till att jag mår bättre när jag får sova ut ordentligt. Sov gott folket!

1, 2, 3, 4, 5 dagar kvar

... innan jag får åka till underbara Nåttarö igen. Jag längtar så. Det är stegräkningstävling med viktgruppen då jag är ute så jag tänkte dra med mamma ut på promenader. Jag vill vinna och tror att om jag bara är envis och energisk kommer det gå. Heja mig!

En massa strunt

Idag har jag ledig dag. Yey! Har hunnit vara på massage på förmiddagen. Snälla Gneta skjutsade mig både dit och hem. Det var riktigt trevligt att slippa åka buss, tåg, buss och gå 10-15 minuter. Bilturen tog bara 20 minuter medan det i vanliga fall tar runt 1 timme att åka dit. Tack snälla tant Gneta!

Har nu 3 st paket att hämta ut på posten. Nej det är inte från tradera. Ett är fyllt med mina arbetskläder, ett med en julklapp från Stockholmståg och det sista och bästa är ett pannband jag köpt till Cytra med lila foder. Tänkte passa på när jag åker hem med Micke ikväll och åka förbi ICA för att hämta dem. Har riktigt längtat efter pannbandet.

Ikväll ska jag rida lektion. Det var länge sedan jag red i min ridgrupp nu. Det är synd bara att vi ska hoppa för jag känner mig inte så motiverad inför det. Jag har inte någon aning om vilken häst jag får så det får bli som det blir ikväll. Cytra har tappat en halv sko och får vila idag annars hade jag nog tagit henne. Kiropraktorn som var ute för ett par veckor sedan tyckte det bara var bra om hon hoppade småhinder i övrigt ska vi rida massor i skogen "off road" och stärka upp hennes bakdel.