Frukosttajm

Jag har verkligen fastnat för äggmjölken som jag skrivit om förut. Fast det låter bättre att säga lchf-oboy. En tekopp av det håller jag mig på till lunch och ibland längre. Det är härligt att något så enkelt och gott kan vara så mättande.

Energiöverkänslig

Eftersom jag är extremt känslig för folks energier så kan man kalla mig energiöverkänslig. Det är en rätt jobbig åkomma. Jag har svårt att hålla min egen energi. Även om jag känner mig glad så kan det snabbt ändras om jag träffar på en person som har en negativ energi.
Både positiv och negativ smittar av sig på mig, men den negativa är som mest envis och kan sitta kvar länge. Det kan vara så illa att en persons närhet kan få mig ledsen, arg, osäker och ge mig en klump i magen. Jag brukar försöka ignorera det, försöka släta över och vara som jag brukar, men det fungerar sällan. Någon som har samma åkomma?

Reashopping

Jag var en sväng förbi Hööks igår för att byta ett träns som jag köpte, men som inte passade. Jag hittade ett nytt snyggt som finns i nya katalogen som det fick bli istället. Pannbandet tänker jag nog byta ut till något annat lite mer blingigt.
 
 
 
De hade dessutom halva priset på reapriset så jag hittade lite mer som jag kände att jag behövde. Det blev ett par ljusgrå ridbyxor för typ 174 spänn, ett linne i lila för 20 spänn och benskydd i rött till Olke som jag tittat på tidigare. Det blev också ett par sporrarremmar med lite bling på, men de var inte på rean.