Aloe heat lotion, tigerbalsam och Voltaren gel

Idag har jag ridit Olke. Det går bättre och bättre för varje gång jag rider henne. Hon är lite knepig för hon krullar gärna ihop sig och har väldigt svårt för galoppfattningar. Det här ska vi träna mycket mer på. Traven, spciellt i höger varv kändes bra.
Tränade mest övergångar halt-skritt-trav, några galoppfattningar, vända och lite skänkelvikningar i skritt.

Min nacke är just nu i protest. Den har strejkat ett bra tag och jag trodde den precis blivit bättre när den började idag igen. Nu har jag smörjt in med aloe heat lotion och hoppas den mår bättre efter det. Annars blir det tigerbalsam eller eventuellt voltaren gel. Tigerbalsamet fungerar överraskande bra, men den använder jag bara hemma. Det känns inte så kul att gå omkring och lukta mint. Fast å andra sidan så går jag omkring och luktar jenkatuggummi efter aloesalvan.. haha..
Kan helt klart rekommendera både tigerbalsam och voltaren gelen starkt medans aloen inte fullt så mycket. Ibland fungerar aloen, men flera gånger har jag inte kännt något alls eller så har det inte hållit i sig speciellt länge.

Träningsvärk av simning?

Det har aldrig hänt förut att jag fått träningsvärk av att simma eller bada, men nu är det ordnat. Baksidan på mitt högra lår värker en massa. Tydligen fick det jobba mycket mer än resten av kroppen igår.. hmm.. Det borde varit i båda benen för jag simmade ju rakt = jag tog i med båda benen lika mycket?

Jag har lånat mammas bil idag så jag har kunnat ta mig dit jag velat utan problem =) Det blev först en skrittur på Cytra och sedan en på Olke. Eftersom det var ett par tre timmar tills jag skulle hämta mamma och lämna tillbaka bilen så körde jag ner till simhallen och simmade lite idag med. Idag skippade jag simglasögonen och det var dumt. Att simma bröstsim är inte bra för min nacke så nästa gång får jag helt enkelt ta med mig glasögonen. Det blev mer ryggsim idag än vad jag tänkte just för nackens skull. Hur simmar ni ryggsim? Jag kan liksom inte riktigt bestämma mig för en teknik och har ingen aning om vad det är för något man lär ut när man lär sig ryggsim. vad är egentligen bäst ur motionssynpunkt?
Känner mig ännu stelare i kroppen nu än vanligt. Hoppas det går över tills imorrn.

Tyvärr alla ni som väntade er en bild på Olke idag. Jag glömde kameran, men imorrn tänkte jag göra ett nytt försök.