Och nu till något roligare!

Det är dags att dela med oss av lite fler bröllopsbilder. Denna gång är det Johanna Haglund som har tagit bilderna.
Jag är så glad över alla fina bilder som vi har fått. Det var en härlig dag som tyvärr kommit i skymundan efter pappas bortgång. Jag tänker att när vi fått lite mer distans till allt och börjat få ordning i huset så ska vi fira giftermålet på något vis. En fest kanske? Eller en fotovining och prat om minnen? Eller bara lite champagne och fotokollande med mig och Tobias?
 
Det var såååå många bilder jag gillade så jag har bara blundat och pekat på några stycken att visa er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Normal igen?

Just nu händer det mycket på kort tid. Vi planerar för fullt och jobbar med huset. Alla rum förutom ett badrum ska göras om så det är en del planerande. Köket, tvättstugan, en del av hallen och lilla toaletten ska göras av en snickare och för att sparka igång det måste vi bestämma hur vi vill ha det. Det brinner inte i knutarna än, men vi vill ju flytta in innan jul och det ger oss lite tidspress.
Senare idag ska vi på köksmöte nr 2 på Marbodal för att få en bättre bild av hur det kommer att se ut och få en första offert. Spännande!
På fredag ska vi till Kvik och se vad de har för idéer och vad de kan göra. Det är väldigt intressant. Som tur är så är vi väldigt överens jag och min man om vad vi vill ha för luckor och placering av allt. Skönt att slippa lägga en massa tid på att dividera om det.

Idag har jag varit tillbaka på jobbet i en vecka. Det har varit jättekonstigt, men samtidigt har det hjälpt till att komma ur en fas i eländet. Igår var första gången jag började känna mig mer normal.
Det går framåt sakta och säkert.

Det ekar tomt

Här på bloggen ekar det rätt tomt. I pappas hus ekar det tomt. I mitt hjärta ekar det tomt.
I mitt huvud däremot så är det tvärfullt. Tankarna slutar inte fara runt. De vägrar ge mig den ro som jag känner att jag behöver just nu.

Jag var på jobbet idag. Det var både ris och ros. Jag är glad att jag åkte dubbelt med en instruktörskollega och ska göra det imorrn också.
För att orka med så har jag rensat mitt schema så mycket som möjligt de närmsta dagarna. Olke får jag hjälp med resten av veckan och jag försöker att bromsa upp en massa annat som finns att göra. Tyvärr blir det en del grejer att göra i helgen ändå. Pappas katter åker till nya hem och vi måste kolla på kök och lite annat till huset.