Vilken grej!! Varning för mobilbilder

Wow är ordet som beskriver gårdagskvällen. Wow wow wow! Vilken produktion det sats ihop av oss svenskar under eurovision. 
Jag är grymt imponerad av showerna, artisterna, ljuset, ljudet, kamerorna och all personal som visste exakt vad de skulle göra.

Bidragen då? Var de någe bra?
Jo det fanns en del riktiga ljusglimtar. Min absoluta favorit är Österrike. Stämningen i arenan var ljuvlig när hon sjöng. Mycket jubel drog även Ryssland. Den showen var häftig. När det ser ut som att han går på väggen tänkte väl både jag och Tobias att jo det är ju häftigt på tv, men det var nog ännu häftigare live.  Det syntes inte hur de gjorde det! 

Sånt som tv-tittarna inte såg då.
De branta ramper till och från scenerna där folk kom springandes nedför och knappt kunde stanna. Förutom för Petra Mede som leddes fram trippandes i snigelfart. 
En kameraman krockade lite lätt ihop med en på scenen men det märktes  om man inte tittade just där.
Uppvärmningen innan showen med 2 tjejer och 2 killar som sjöng ett kanonbra medley med låtar från eurovision bakåt i tiden.
Försnacket med Henrik von zweigbergk när han dansar in till "I'm sexy and I know it" fick hela globen (eller i alla fall svenskarna) att skratta högt.
Alla underbara människor i publiken som gick all in med sin klädsel och den allt igenom genomglada och positiva energi som fanns överallt. 
Poliserna och ordningsvakter som fanns överallt. När vi skulle gå in i arenan blev vi visiterade och väskorna kollades.

Det kan klart vara värt att ta en sväng förbi kungsträdgården där det också firas eller åka till globen och bara sitta på en bänk och titta på folk.

Kommentera här: